mandag 30. juli 2012

Blomster pute



Det er lenge siden jeg har skrevet noen ord her inne. En travel forsommer, og tre uker ferie resulterte i en lang blogg pause. Nå har lysten til å være kreativ kommet tilbake, og det må nesten dokumenteres :) I dag har jeg sydd meg en ny pute. Jeg har lenge tenkt å sy en slik etter at jeg så en beskrivelse av hvordan en kan sy en slik, men bare som en søt nålepute. Samme pute, men nå i større versjon så jeg på den flotte bloggen sukkertøy for øyet, og i siste nummer av Rom123! Og det var det siste puffet jeg trengte for å komme i gang. Puta var kjekk å sy, og ikke var den vanskelig å lage heller, så det blir nok fler. Har allerede funnet frem et flott gjenbruksstoff jeg vil bruke. Den rosa på bildet tror jeg havner på epla.

Jeg har også planer om flere kreative sysler. Da jeg var på retrovilla, kjøpte jeg meg tapet til den ene veggen på soverommet. Maling og nye lamper er også kjøpt inn, så nå blir det oppfrisning av soverommet. Sengeteppet ligger halvferdig, så det må nesten bli sydd ferdig.

På min vei gjennom Sverige og Danmark ble det også noen loppefunn. En av dem skal opp på veggen etter litt pussing og maling. Bilder kommer etterhvert :)