onsdag 25. april 2012

pute av ullgenser

 


I den siste tiden har det blitt lite tid forran symaskinen, og ingen tid til blogging. Jeg har hatt trivelig besøk av min mor i 1 1/2 uke. I dag reiste hun, og da jentene var i seng, fikk jeg tid forran pc'n igjen. Nå har jeg hatt en runde i blogg land, og det er morsomt å bli litt oppdatert. Det er så utrolig mange kreative jenter her, og masse inspirasjon å hente. Kjenner at jeg klør etter å sette i gang med ulike prosjekt.  I morgen har jeg fri, og da er planen at jeg skal tilbringe dagen på sy rommet mitt. Skal få sydd litt, og så må jeg prøve å få ryddet i alle stoffene mine. Det har blitt noen kjøp de siste ukene. Kanskje får jeg tatt noen bilder også, så jeg får vist mine siste funn.

I mellomtiden legger jeg ut et bilde av en pute jeg sydde før påske. Den er laget av en gammel ull genser. Fretex hadde posesalg, så da benyttet jeg sjansen til å stappe en pose med hele 6 gensere. Denne puten ble gitt i gave, og er nå på hytta til min svigerbror. Han likte den så godt, at han har kommet med en bestilling på flere:)

I helga var jeg også på loppemarked, så et lite loppeinnlegg kommer nok også etterhvert.

Ønsker også velkommen til Ida som har lagt seg som følger. Tanken min med bloggen var å dokumentere hva jeg lager for min egen del, men jeg merker at jeg syns det er stas at det er andre som vil følge bloggen min. Så hjertelig velkommen skal du være :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar