tirsdag 8. mai 2012

Kill your darling


I dag er det grå vær i Stavanger. Jeg har fri i dag, og benytter sjansen til kvalitets tid med symaskinen. Det har desverre blitt lite tid til det i det siste. Mye av tiden har gått med til maling, og energien og lysten til å sy har vært fraværende. Malingsprosjektet skrider fremover. Nå er et bord, fire stoler og benken ferdig malt. Solstolen min har også blitt ny - og jeg må si jeg er strålende fornøyd med det ferdige resultatet, og ikke minst fargen. Bilde kommer. Kan røpe så mye at fargene på denne puten passer perfekt:)

I dag har jeg funnet frem mine favoritt stoffer. Det er diverse fretex funn jeg har spart på, samt noen flotte stoffer jeg har kjøpt avUlla. Hun har den mest imponerende samlingen av retrostoffer jeg har sett, og for litt siden begynte hun å selge på etsy. Måtte bare benytte sjansen til å bestille noen hjertebankstoffer Jeg har funnet ut at jeg er klar for sette saksen i dem. Planen er å sy diverse puter til å ha ute i hagen + et lappeteppe. Første pute er ferdig sydd. Den har fått konvolutt åpning bak. Har sydd to knapp hull også, men knappene er ikke sydd på enda. Flere bilder kommer etter som prosjektet skrider fremover:)2 kommentarer:

  1. Nydeleg stoff du hadde brukt på puta di! Slike fine stoff fortjener jo å bli sett heilke tida:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er favoritt stoffet mitt. Og det er sant at det fortjener å komme frem i lyset, i stedet for å ligge i hylla.

      Slett