søndag 26. august 2012

Bruktmarked og flere nye puter

Her i Stavanger er det et bruktmarked nede i sentrum hver lørdag sommeren igjennom. Når en er en ivrig loppemarked og bruktbutikk gjenger som meg, samles det opp en del etterhvert som en ikke får brukt., så i går prøvde jeg meg som selger for første gang. Hadde sommerfugler i magen før jeg dro ivei. I siste liten tok jeg med meg ting som jeg har sydd - noen barnekjoler, putetrekk, puter og vimpler.

Det var en del folk nede i byen, til tross for noen regnbyger, og mange stoppet ved bordet mitt. Litt "lopper" ble jeg kvitt, men det kjekkeste av alt var at det var mange som ville kjøpe tingene som jeg hadde laget. Vel hjemme igjen konstanterte jeg at et hadde vært noen innbringende timer, både når det gjalt klingende mynt og økende selvtillit på mine syferdigheter. Ikke nok med det, da jeg hadde en runde rundt på bloggland, ble gleden stor da en av mine favorittblogger, sukkertøy for øyet hadde skrevet et kjekt innlegg der hun viste frem en av putene mine. Dette resulterte i at mange hadde besøkt både bloggen min og epla butikken min. Noen nye følgere har det også blitt, og det ble jeg ekstra glad for. Velkommen skal dere være:)

Oppglødd av all dette kjekke som skjedde på en gang, ble det tid med symaskinen etter at jentene var i seng. Nye puter ble produsert, og i dag har jeg sittet i solen og fyllt de med fyll, sydd igjen for hånd, og formet de til blomster. 5 nye puter har havnet på epla butikken min.


2 kommentarer:

 1. super hærlige puter du lager :o)
  Og gratulerer med vellykket førsteforsøk
  som selger ;o)

  Søndagsklem fra Cecilie

  SvarSlett
 2. Rett og slett fantastiske puter Merete!!!!

  SvarSlett