torsdag 15. november 2012

hjemme hos oss - soverom

 
Da er det klart for runde to av "Hjemme hos oss", og i dag ønsker jeg dere velkommen inn på soverommet vårt. Føles litt rart å vise det frem, men her er det i allefall. Opprinnelig var dette stue i en av leilighetene. Jeg har leitet gjennom gamle bilder, men jeg finner ingen ok bilder av slik det var før. Kort sagt var det sprukken malt tapet på veggene, furugulv og oljeovn i hjørnet. De opprinnelige gulvene har måtte vike plass her også. Første vinteren var vi nede i 15 grader i stua, så det var nødvendig å rive opp gulvene for å få isolert. Når vi var i gang kom det vannbåren varme her og, samt parkett.Vi har valgt å ha tapet på en av veggene. Tapeten er kjøp på Retrovilla i Danmark. Her har vi hengt en hylle over senga. To sider fra en gammel florabok er blitt rammet inn. Her står også en av de mange vasene jeg har i opalin glass.


På senga ligger sengeteppet jeg tidligere har vist frem. Akkurat nå fungerer det som et ekstra teppe. Jeg syns det ble for rotete inntrykk å ha det mot tapet veggen. Planen er derfor at jeg etterhvert skal lage et hvit hodegjerde.

Nattbordene sto opprinnelig her i huset, men de har blitt malt. Det skal være et tilhørende sminkebord langt innerst i kjelleren til mine svigerforeldre. Tanken er at jeg en da må prøve å få hentet den frem og pusset den også opp.

Over sengen har vi disse flotte lampene. de er nye, men jeg får retro feeling når jeg ser på dem

Skapene har også fått en make over. Opprinnelig så de slik ut. Pax fra ikea.


Og nå ser de slik ut. Det er utrolg hva litt maling, tapet og lister kan gjøre Sånn ser det altså hjemme på soverommet vårt. Bilder av flere rom kommer etterhvert. Ha en flott dag:)2 kommentarer:

  1. Så koselig å få titte inn på soverommet. Kjempefint. Lekker tapet. D

    SvarSlett
  2. Lekkert soverom! Det vil bli nok flott med ein kvit gavl:) Sengeteppet ditt er jo berre nydeleg!

    SvarSlett