søndag 9. september 2012

Enda en ullgenser pute


For en tid tilbake sydde jeg en pute til min svigerbror. Utgangspunktet var en genser kjøpt på fretex. Det ferdige resultatet kan du se bilde av her. Den fallt sånn i smak, at han kom med en genser og bestilling på en til pute. Nå har jeg endelig fått sydd den, og i dag da vi hadde familiemiddag med fårikål av høstens lam, fikk han puta si. Heldigvis likte han denne og.  Enda er det nok igjen av genseren til enda en pute. Jeg har også lagt planer for hva jeg vil bruke den ene armen til. Fungerer det i praksis, vil jeg komme med bilde når jeg har fått sydd litt igjen.

2 kommentarer:

  1. Fin pute! Alltid kjekt å bli spurt om å lage noko:)
    Når det gjeld skjerfet mitt, så har eg brukt 7 cm breie striper som i diy'en. Sydde dei saman og strauk sømmonnet til kvar si side. Er nok ein liten *pirk* når det gjeld å prøve og få sømmane til å treffe, hehe:) Eg brukte altså ikkje overlocksøm. Det blir jo ikkje nokon direkte slitasje på kantane inne i skjerfet, og eg synest det blir finare slik.
    Har forresten alt sydd eit nytt skjerf der eg kutta vekk 3 striper, og då vart skjerfet meir i min str:) Spent på å sjå di utgave når det ev. blir ferdig...

    SvarSlett