torsdag 20. september 2012

skjørt og overdel til lillesøsterEndelig ble tid tid forran symaskinen igjen. I det siste har det gått i putesying, så denne gangen var jeg klar for å sy noe annet. Klærne ble sydd i mine favorittfarger lille og turkis. Lilla babyfløyel fra S&S dukket opp under en opprydning på syrommet her om dagen. Hadde helt glemt ut at at jeg hadde det. Sånn går det når en kjøper mer enn en egentlig har bruk for. Sammen med litt prikket stoff kjøpt i Danmark på stof2000, og litt retrostoff fra et gammel dynetrekk ble det skjørt og overdel til lillesøster. Greit å bruke med strømpebukse og pologenser, og etterhvert over ull undertøy. Lillesøster bruker stort sett bare skjørt, og når en skal leke og ha det kjekt i barnehagen, er det godt at klærne er myke og behagelige å ha på seg. Nå er det bare å krysse fingeren for klærne faller i smak:)

8 kommentarer:

 1. Så fine! Herlige fargar og stoff du har brukt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Måtte bruke litt av et av mine favoritt stoff. Er jo kjekt å bruke det, i stedet for å la det ligge i hylla:)

   Slett
 2. Kjempeflott! Jeg har blitt så inspirert av alle dere som er så flinke med symaskinen at nå har jeg gått til innkjøp av mønster, rotet frem noen stoffer jeg kjøpte for flere år siden og fått lånt meg en symaskin. Går dette bra, står symaskin øverst på ønskelisten til jul :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er kjekt å være kreativ og leke med stofff og symaskin. Gleder meg til å se ferdige resultat av det du lager. Fikk også symaskin i julegave for snart to år siden, og har hatt mye glede av den:)

   Slett
 3. Herlige barneklær i fint stoff :)

  SvarSlett
 4. For et nydelig sett,
  regner med frøkna var storfornøyd :o)

  Håper du har hatt en fin helg...

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Det fallt heldigvis i smak. Hun skulle ha det på seg med en gang hun kom hjem fra barnehagen. Her har det vært en travel helg med bursdagsfeiring av lillesøster som ble 5 år i går

   Slett