mandag 24. september 2012

Pakker i posten og lopper på plassDet har vært stille her noen dager, og grunnen til det er at vi har hatt bursdag her i heimen. Lillesøster fylte 5 år på lørdag, og tiden har gått med til handling, baking, pynting og feiring. I helgen hadde vi både barnebursdag og feiring med familien. Jeg prøvde ut en ny kakeoppskrift som gjorde stor suksess. Hadde egentlig tenkt å dele oppskrift med dere, men glemte helt å ta bilde av kaken. Sånn går det når en er ny i blogg verden. Har ikke lært meg enda å ha kamerat lett tilgjengelig:)

Så i dag viser jeg i stedet bilde  av Familien Pepperson som har funnet seg godt til rette i hylla på kjøkkenet. Jeg syns de passet godt inn her:)

I dag lå det to pakker til meg i postkassen. I fra Danmark og Junette mottok jeg noen flotte stoffer kjøpt på etsy butikken hennes. Og fra Thailand kom en ny ladning med store flotte knapper. Det er så gøy med pakker i posten, men akkurat nå går det lang tid mellom hver gang det dumper noe i postkassen. Jeg prøver å få brukt av alt det jeg har, og ikke kjøpe noe nytt, men av og til klarer jeg ikke å motstå fristelsen. Er ikke det noen nydelige stoffer? Det lengst til venstre har jeg allerede klippet i, og nå skal jeg sy litt før jeg legger meg. Lillesøster likte det forrige settet så godt, at nå er jeg i gang med et nytt et. Bilde kommer :)

De siste dagene har det kommet noen nye følgere til bloggen. Hjertelig velkommen skal dere være. Jeg setter stor pris på hver og en av dere:)4 kommentarer:

 1. Kjekt med pakkar:) Eg har nettopp bestilt litt stoff frå Junette, bl.a. to av stoffa som du har kjøpt...

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, det er kjekt med pakker. Gleder meg til å se hva du får fra Junette:)

   Slett
 2. Fine farver du bor med i køkkenet. Og skønt stof fra Junette. Jeg har også lige fået en pakke fra hendes etsy-butik, og viser den i et indlæg på lørdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Er glad i litt farger. Her hjemme går det mye i svart, hvit og grått, så det er kjekt med litt farger for å friske opp litt. Skal kikke innom deg og se hva du har fått i posten :)

   Slett