søndag 7. oktober 2012

Høstferie på hytta
Storesøster har høstferie fra skolen, så på fredag pakket vi bilen og startet avgårde til mine svigerforeldres hytte. Hytta ligger i Aust Agder, nærmere bestemt 15 minutter fra Evje. Her planlegger vi å være frem til tirsdag.  Fire dager med kvalitetstid med familien, det skal bli godt det.

I går måtte vi kjøre en tur ned til Evje, slik at jentene fikk kjøpt seg litt lørdagsgodt. Jeg måtte innom NMS gjenbruk, før turen gikk videre til Evjemoen. Her har en mann fyllt opp en låve med alt slags brukte saker som han selger for en billig penge. Her er mye skrot, men innimellom kan en finne flotte skatter. Denne gangen fant jeg bare to ting jeg ville ha med meg, en tallerkenhylle og et fat. Begge vil nok med stor sannsynlighet stifte et nærmere bekjentskap med malerkost og sprayboks. Tallerkenhylla skal etter planen få bo inne hos lillesøster. Den skal henges over senga og brukes til oppbevaring av bøker.

I dag har vi hatt en nydelig høstdag. Sola skinte fra en blå himmel, og vi pakket sekken og trasket innover heia.  Målet for turen var en løe der de har satt opp benker og bålpanne. Vi hadde en flott tur, selv om det gikk litt trått på slutten. Det var enda godt at vi hadde både kakao og pølser i sekken, som vi kunne bruke som motivasjon for å få en sliten lillesøster med den siste biten.

Nå er jentene i seng, og jeg har tenkt å krype opp i sofaen med strikketøyet. Det er sikkert ett år siden sist jeg hadde fremme strikkepinnene, men noe kreativt må jeg gjøre her på hytta også, så i går benyttet jeg sjansen til å kjøpe litt garn nede på Evje. Så nå skal jeg hive meg på strikkebølgen jeg også, og stikke den genseren som er blitt nærmest allemannseie etterhvert :) ønsker deg en flott søndagskveld:) 

4 kommentarer:

 1. Strikking og hyttekos hører sammen. Ser ut som dere har det flott på høstferie
  Kos dåkker

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk skal du ha. Vi har hatt en flott ferie, og jeg er kommet godt i gang med strikkeprosjektet mitt.

   Slett
 2. Rigtig god ferie til dig.
  Lyder som om du nyder det.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett